preloader
banner

Matoppskrift med Sun-Maid

Flaskegresskar med kikerter og rosiner

  • Förberedelsetid 10 minuter
  • Tillagningstid 20 minuter
  • Portioner 4

Ingredienser

  • 1,2 dl Sun-Maid soltørkede rosiner
  • 1 ss olivenolje
  • 1 mellomstor løk i tynne skiver
  • 2 hvitløksfedd, hakket
  • 1 ss fersk ingefær
  • 1 ts karripulver
  • 1/2 ts cumin
  • 1/2 ts koriander
  • 1,2-2,4 dl vegetabilsk buljong
  • 4,8 dl skiver butternut squash (285 g)
  • 1 boks (425 g) Kikerter
  • Kokt ris

Gör så här

  • 1

    Varm olivenolje i en gryte på middels høy varme.

  • 2

    Tilsett løk og stek til løken er myk, karamellisert og gyllenbrun (ca 10 minutter).

  • 3

    Tilsett hvitløk, ingefær, karri, cumin og koriander. Rør i 1 minutt.

  • 4

    Tilsett buljong og squash. Dekk til og la det småkoke i 8-10 minutter eller til squashen er myk.

  • 5

    Tilsett kikerter og rosiner. Server med ris.