preloader
banner

Frokost

Smørbrød med frukt

  • Förberedelsetid 10 minuter
  • Tillagningstid 1 minuter
  • Portioner 8

Ingredienser

  • 1,2 dl myk kremost
  • 4 Engelske muffins, splittet og ristet
  • 1,2 dl sjokoladepålegg av hasselnøtt
  • 1 eple, tynne skiver
  • 1,2 dl Sun-Maid rosiner
  • 0,6 dl hakket tørket aprikos
  • 2 ss kanel og sukker

Gör så här

  • 1

    Sett på ovnen.

  • 2

    Smør kremost på hver muffinstopp; ta en skje og legg sjokoladepålegget i midten av kremosten.

  • 3

    Topp med skivet eple, rosiner og aprikoser

  • 4

    Dryss over kanelsukker.

  • 5

    Plasser smørbrødene på øverste hylle i ovnen i 30 til 60 sekunder eller til de er varme og litt glasserte.